Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Autobus e Camion

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това не е Фиат Дукато преправен на Алфа а Алфа Ромео Q 10 или Q8 и аз като видях такьв бус за пьрви пьт си помислих 4е е некое селско изпьлнение(Фиат с емблема на Алфа) но след време видях такьв бус на една борса в Дупница и го разгледах по обстоино и си е Алфа имаше си емблема на на волана и табелки на калниците с името на модела.
    ALFA ROMEO 146 1.4 TS JUNIOR
    ALFA ROMEO 145 1.4 TS JUNIOR+metan
    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS

Comment

Ако не се лъжа има и автобус по линията софия-варна или просто са го тунинговали и има огромна емблема на алфа ромео
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
        Ако не се лъжа има и автобус по линията софия-варна или просто са го тунинговали и има огромна емблема на алфа ромео
        Ако говориш за едни автобуси с решетка подобна на алфовата ,май това са мицубишита някакви..
        "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

За такъв ли говориш
          Attached Files
          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
            За такъв ли говориш
            Точно тия сам виждал,Мицубиши ли са,Сузуки ли са не знам ама не са Алфа
            даже съм се и возил
            "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

Първоначално публикувано от alfaromeofen Покажи съобщение
              Точно тия сам виждал,Мицубиши ли са,Сузуки ли са не знам ама не са Алфа
              даже съм се и возил
              Пичове, ако щете вярвайте ама и аз доста се пулих защо това има решетка като на алфа. Колкото и да ви е чудно, ама това са рейсове Скания... ха-ха-ха!
              '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156 Покажи съобщение
                Пичове, ако щете вярвайте ама и аз доста се пулих защо това има решетка като на алфа. Колкото и да ви е чудно, ама това са рейсове Скания... ха-ха-ха!
                Мен пък ми прилича на Ланча не на алфа

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Егати ко съм гледал незнам ама маи трябва да отида на очен как съм можал да го объркам с алфа незнам простете за невежествот
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                  X